Over ons

Over ons


Aelbrecht keukens is een klein familiebedrijf gevestigd in Ternat. Wij bestaan dit jaar 10 jaar maar hebben reeds langer ervaring in de sector.


Jacques Aelbrecht, de stichter van het bedrijf heeft na het verlaten van de school steeds gewerkt bij bedrijven zoals Siemens, Smeg, Amana,... Hier heeft hij jarenlang ervaring kunnen verwerven in deze sector.


In 2006 is hij zelfstandig geworden en begon hij een winkel met huishoudelectro en keukentoestellen, door de jaren heen is dit dan geëvolueerd naar het ontwerpen van keukens. Nu zijn we hoofdzakelijk gespecialiseerd in keukens en keukentoestellen. Naast de keukens kan u bij ons ook terecht voor bijpassende livingmeubelen.


Beide zonen helpen nu al reeds enkele jaren in de zaak, zij nemen de leveringen voor hun rekening maar sinds dit jaar is oudste zoon Laurentz Aelbrecht ook in de winkel te vinden waar vader Jacques hem opleidt om geleidelijk aan de knepen van het vak onder de knie te krijgen.


Dit maakt van Aelbrecht keukens dan ook echt een klein familiebedrijf waar de zaken dan ook steeds zeer persoonlijk worden opgevolgd door vader en zoon. Wij volgen uw project van het begin tot het einde. Wij staan zelf in voor de opvolging en de levering.


Wij werken ook samen met een professioneel team dat voor ons de keukens plaatst. Wij werken al jaren samen met dit team en vertrouwen hen voor 100%. Zij hebben dan ook reeds meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van keukens.

Aelbrecht Keukens

Adres : Borredam 1 te 1740 Ternat


Openingsuren : Dinsdag tot zaterdag 10.00-12.30 

          14.00-17.00             

Maandag , zondag en feestdagen gesloten 

Contact :

jacquesaelbrecht@skynet.be

aelbrechtlaurentz@hotmail.com


Tel : 02 / 569.44.01

Gsm : 0494 / 10.29.96 - 0479 / 40.83.15