Over Ons


Aelbrecht keukens is een familiebedrijf gevestigd in Ternat. Wij bestaan intussen meer dan 20 jaar.


Jacques Aelbrecht, de stichter van het bedrijf heeft na het verlaten van de school steeds gewerkt bij bedrijven zoals Siemens, Smeg, Amana,... Hier heeft hij jarenlang ervaring kunnen verwerven in deze sector.


In 2002 is hij zelfstandig geworden en begon hij een zaak met huishoudelectro en keukentoestellen, Dit evolueerde snel naar het ontwerpen & plaatsen van keukens wat onze specialiteit werd. Maar vandaag helpen we U even goed andere ruimtes in te richten zoals uw TV-hoek, uw dressings, uw kamers of bergingen.


Sinds een aantal jaren, is de oudste zoon, Laurentz Aelbrecht ook in de zaak gestapt en leidt hij samen met zijn vader de zaken in goede banen. Continuiteit is dus verzekerd.


Dit maakt van Aelbrecht Keukens dan ook echt een familiebedrijf waar de zaken steeds zeer persoonlijk worden opgevolgd door vader en zoon. Wij volgen uw project van het begin tot het einde. Wij staan zelf in voor de opvolging en de levering.

Werkwijze


Wij houden van een persoonlijke aanpak. Vanaf de eerste afspraak communiceert U rechtstreeks met de gepassioneerde zaakvoerder.


Om een correcte offerte uit te werken hebben wij volgende zaken nodig ; om te beginnen de afmetingen van de ruimte die wij met plezier zelf komen opnemen zodat we meteen met correcte maten kunnen uittekenen . Daarnaast moeten wij weten wat u verkiest van huishoudtoestellen en sanitair , verkiest u bijvoorbeeld een grote oven of een combi-oven? een inductie kookplaat? een spoelbak met één kuip of met twee kuipen, ... Ten derde weten wij graag welke stijl en look u aan de keuken wenst te geven. Wij begeleiden u graag in de keuze van materialen en kleuren. 

Wij komen graag bij u langs, bespreken en bekijken de mogelijkheden en polsen naar uw verwachtingen. Uw interieurdroom staat immers centraal. Wij bekijken ook samen met u welke mogelijkheden er zijn op vlak van opstelling en indeling. De zaakvoerder zelf voert het gesprek, meet op en bezorgt u vervolgens een uitgewerkte offerte met plannen en 3D-tekening. Op die manier krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstig interieur. Meer nog, we verduidelijken de tekening en offerte, zodat er geen misvattingen ontstaan en alles glashelder is. Van ontwerp tot realisatie staan we aan uw zijde en denken we met u mee

 

Het eerste plan dat we uitwerken is een basis om op verder te werken. Deze werken we bij tot dit volledig naar jullie zin is. Het opmeten van jullie ruimte en uitwerken van een offerte is volledig vrijblijvend en hiervoor rekenen wij geen kosten aan.

Wanneer wij tot een akkoord komen zorgen wij voor technische plannen. en bestellen wij de keuken. Levertermijnen liggen tussen de 5 en 8 weken naargelang de gekozen materialen. 

We spreken op voorhand met u een datum af voor de levering die we zelf verzorgen en voor de plaatsing die gebeurt  door één van onze drie ervaren ploegen.


Op de dag van de plaatsing komen wij ook zelf de werken opvolgen en zorgen wij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.